2743400032 Μελίσσι, Κορινθίας emporxyl@gmail.com

Εμπορική Ξυλόκαστρου
Θεοδωρόπουλος Βασίλειος - Είδη Εξοχής - Εποχιακά Είδη - Είδη Δώρων - Ψιλικά - Είδη Οικιακής Χρήσεως - Μελίσσι Κορινθίας


Η Εμπορική Ξυλοκάστρου, με έδρα το Μελίσσι Κορινθίας, αποτελεί ένα αγαπημένο όνομα στον χώρο του εμπορίου, με μια πολυετή ιστορία που ξεκίνησε το 1987 από τον κύριο Θεοδωρόπουλο Κωνσταντίνο. Είναι μια αληθινή οικογενειακή επιχείρηση, που από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής της έχει επικεντρωθεί στην εισαγωγή, αντιπροσώπευση και εμπορία ειδών χονδρικής πώλησης στους τομείς των τουριστικών ειδών.
Με την προσήλωσή της στην ποιότητα, την εξυπηρέτηση του πελάτη και την πολύχρονη εμπειρία της, η Εμπορική Ξυλοκάστρου έχει καταφέρει να καθιερώσει τον εαυτό της στον χώρο του εμπορίου και να εξυπηρετεί τις ανάγκες των πελατών της με επιτυχία. Με τον οικογενειακό της χαρακτήρα και τη συνεχή εξέλιξη, αποτελεί ένα πραγματικό παράδειγμα επιτυχημένης ελληνικής επιχείρησης που συνδυάζει την παράδοση με την καινοτομία.

 

Χριστουγγενιάτικα Είδη

Χριστουγγενιάτικα Είδη

Με εμπειρία και αφοσίωση στην ποιότητα των προϊόντων, έχει καταφέρει να γίνει το προτιμημένο προορισμός των κατοίκων της περιοχής και όχι μόνο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Είδη Εξοχής

Είδη Εξοχής

Αναζητήστε τα αγαπημένα σας εποχιακά είδη, από μαγιό, σαγιονάρες και πετσέτες για την παραλία, μέχρι ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια που θα σας βάλουν στο κλίμα της εποχής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Είδη Δώρων

Είδη Δώρων

Αναζητήστε δώρα γεμάτα χαρά για τα γενέθλια, τον γάμο, τον αρραβώνα, την επέτειο, το Χριστουγεννιάτικο πάρτι ή ακόμη και απλά για να προσφέρετε ένα χαρούμενο σημάδι εκτίμησης σε κάποιον αγαπημένο σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Είδη Οικιακής Χρήσεως

Είδη Οικιακής Χρήσεως

Στο κατάστημα της "Εμπορικής Ξυλόκαστρου", θα βρείτε μια ποικιλία από προϊόντα οικιακής χρήσης, όπως είδη κουζίνας, μικροσυσκευές, είδη καθαρισμού, είδη για τον κήπο και πολλά άλλα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ