2743400032 Μελίσσι, Κορινθίας emporxyl@gmail.com
hero image


 

Εμπορική Ξυλόκαστρου
Θεοδωρόπουλος Βασίλειος - Είδη Εξοχής - Εποχιακά Είδη - Είδη Δώρων - Ψιλικά - Είδη Οικιακής Χρήσεως - Μελίσσι Κορινθίας

 

Η Εμπορική Ξυλοκάστρου, με έδρα το Μελίσσι Κορινθίας, αποτελεί ένα αγαπημένο όνομα στον χώρο του εμπορίου, με μια πολυετή ιστορία που ξεκίνησε το 1987 από τον κύριο Θεοδωρόπουλο Κωνσταντίνο. Είναι μια αληθινή οικογενειακή επιχείρηση, που από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής της έχει επικεντρωθεί στην εισαγωγή, αντιπροσώπευση και εμπορία ειδών χονδρικής πώλησης στους τομείς των τουριστικών ειδών.

Από το 1987 και μέχρι το 2008, η επιχείρηση εξυπηρετούσε τους πελάτες της μέσω εισαγωγών και αντιπροσώπευσης προϊόντων που σχετίζονταν με τον τουρισμό, καθώς και ειδών που αφορούσαν τον καλοκαιρινό τομέα. Ένα ακόμα σημαντικό βήμα πραγματοποιήθηκε το 2008, όταν δημιουργήθηκε το κατάστημα λιανικής πώλησης, προσφέροντας στους κατοίκους της περιοχής τη δυνατότητα να επιλέξουν τα προϊόντα τους απευθείας.

Το 2013, η επιχείρηση πέρασε σε νέα χέρια, με τον κύριο Θεοδωρόπουλο Βασίλειο  μαζι με την βοήθεια του αδερφού του Μάνθου Θεοδωρόπουλου, να αναλαμβάνει την διοίκηση και τη συνέχιση της παράδοσης. Στην επόμενη φάση της εξέλιξής της, η Εμπορική Ξυλοκάστρου επεκτάθηκε σε περισσότερους τομείς, προσφέροντας ευρύ φάσμα προϊόντων, όπως τυπώματα και κέντηματα, είδη εξοχής, εποχιακά είδη, είδη δώρων, ψιλικά και είδη οικιακής χρήσεως.

 

Με την προσήλωσή της στην ποιότητα, την εξυπηρέτηση του πελάτη και την πολύχρονη εμπειρία της, η Εμπορική Ξυλοκάστρου έχει καταφέρει να καθιερώσει τον εαυτό της στον χώρο του εμπορίου και να εξυπηρετεί τις ανάγκες των πελατών της με επιτυχία. Με τον οικογενειακό της χαρακτήρα και τη συνεχή εξέλιξη, αποτελεί ένα πραγματικό παράδειγμα επιτυχημένης ελληνικής επιχείρησης που συνδυάζει την παράδοση με την καινοτομία.